Eski Köprülü Belediye Başkanı yücel akkoç ve Göleli gazeteci Fikret Küpeli Göle Belediyespor’a maddi destek sağlamak için başlattıkları yardım kampanyaları devam ediyor.
31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde görev yaptığı köprülü belediye başkanlığına yeniden seçilemeyen eski başkan Yücel Akkoç, aktif siyaseti bıraktıktan sonra kendini hayır işlerine adadı.
Bu kapsamda ardahan 1. Amatör Liginde mücadele eden göle belediyespor başta olmak üzere ilçedeki spor faaliyetlerine maddi destek sağlamak için gazeteci Fikret Küpeli ile elini taşına altına koyan eski başkan Akkoç, Göleli iş insanı Erdal Yılmaz’ı iş yerinde ziyaret ederek yardım talebinde bulundu.
Göleli iş insanı Erdal Yılmaz, ziyaretine gelen Yücel Akkoç ve Fikret Küpelinin hediye ettiği Göle Belediyespor forması için kendilerine teşekkür ederek ilçedeki gençlerin spor yapmaları için her zaman elinden gelen tüm gayreti göstereceği sözünü verdi.
Konu hakkında bir açıklama yapan Yücel Akkoç, maddi desteklerinden dolayı iş insanı hemşerimiz Erdal Yılmaz’a teşekkür etti. Akkoç açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Çok kıymetli Hayırsever İş insanımız Erdal Yılmaz beyi ziyaret ettik. 2021 Yılında kendisinde ricam sonucu Köprülü Belediyesine bağlı bir mahalledeki SMA hastası bir yavrumuza ciddi anlamda ekonomik destek vermişti. Görevim süresince Her Zaman yanımızda maddi ve manevî olarak destek oldu. Güler yüzü ve misafir perverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi.
ÖMER TURAN
ARDAHAN
Yayınlanma: 10 Ocak 2025 - 09:51
Akkoç ve Küpeli Göle Belediyespor'a yardım toplamak için gece-gündüz çalışıyor
Göle Belediyespor Kulübü İstanbul Temsilcisi Yücel Akkoç ve gazeteci Fikret Küpeli ilçedeki spor faaliyetlerine destek olmak için gece gündüz çalışıyor.
ARDAHAN
10 Ocak 2025 - 09:51