Ak Parti’den yeniden Belediye Başkan adayı olarak gösterilmeyen mevcut Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Demokrat Parti’den resmen aday oldu. 5 yıldır AK Parti’den Göle Belediye Başkanlığı yapan İsmailoğlu, halktan gelen yoğun talep karşısında aday olduğu öğrenildi.
Ak Parti’den geçtiğimiz gün istifa edip 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Demokrat Partisinden (DP) Ardahan İli Göle İlçe Belediye Başkan adayı olan Başkan Akın İsmailoğlu; 5 yıl boyunca ilçenin tüm sorunlarını çözmüş, alt yapı ve üst yapı konusunda başarılı bir başkanlık dönemi geçirmişti.
DP’den adaylığını açıklayan İsmailoğlu, “Ben hak yolundayım, önce Allah sonra Göleli hemşerilerim desteğiyle Göle’yi 5 yıl daha Gölelilerle birlikte yöneteceğiz. Cumhuriyet tarihinden bu yana Göle İlçesinin en büyük sorunları olan yol, su ve özelikle 50 yıldır ihmal edilen alt yapısını yaparak tarihi bir hizmet sundum. 5 yıl içerisinde onurluca yaptığım hizmetlerimi bilen, bana inanıp güvendikleri için Göle’nin sağcısı, solcusu her kesimi beni Gölelilerin ortak adayı olarak çıkardıkları için 5 yıl daha hizmet edeceğim” ifadelerine yer verdi.
ALTYAPI, ÜST YAPIDAN 10 KAT PAHALIDIR
Alt yapının üst yapıdan 100 kat daha pahalı maliyetli olduğunu, dolayısıyla ağır hizmetleri bitirip yeni bir hizmet anlayış sürecinin başlayacağını dile getiren İsmailoğlu, “Göle ilçemizin bütün alt yapısı bitti. Şimdi cilalama, boyama, ağaç dikme süslüme dönemi başladı. 2019 yılında Göle gerçekten bütün yoların asfaltlanmasıyla, cadde ve sokakların kaldırımlarının parke taşıyla yapılmasıyla renkli bir ilçe olacaktır. Göçü tersine çevireceğiz. Neler yapmadık ki ilçemize. Göle Belediyesinin kurumsallaşan yapısıyla Göle’nin en büyük sorunları arasında gösterilen içme suyu projesi tamamlandı, Yeni TOKİ’de kangren haline gelen kanalizasyon sorununu çözüldü. Göle Devlet Hastanesi, Gençlik Merkezi, Kayak Merkezi hizmete başladı. Ardahan-Göle yolu Okulları ve Öğretmen Evi ile Kavşakları, Göle Çayının ıslah edilmesi, parkın yanına yeni yürüyüş yolları ve bisiklet yolları, Modern bir hayvan pazarı, Çok Amaçlı Toplum Merkezi Projemiz, Hamam, sauna, konuk ve taziye evi dinlenme alanı olan ÇATOM, sinema ve kültür merkezimizi, Kum Çakıl ocağını faaliyete geçirdik. Bunlar gibi yüzlerce projeyi hayata geçirdik. Göle’ye yeni hizmetler için çıktığımız bu yolda ilçemizi daha iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.
Yorumlar 8
Kalan Karakter: