İl Başkanı hakan Aydın ve beraberindeki heyet eski belediye başkanı Faruk Köksoy’u işyerinde ziyaret etti.
Ardahan’da Ak Parti’den 2 dönem belediye başkanlığı yapan Faruk Köksoy’u iş yerinde ziyaret eden il başkanı Hakan Aydın, istişare kültürüne dikkat çekse de ziyareti kamuoyunda farklı algılandı.
AK Parti İl Başkanı Aydın ziyaret hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, şehrimizde iki dönem Ardahan Belediye Başkanlığı yapan Faruk Köksoy başkanımızı ziyaret ettik. İstişare kültürünü esas alarak, şehrimizin tüm dinamikleriyle iş birliği içinde, Ardahan’ımız ve ülkemiz için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Aydın’ın ziyareti kamuoyunda ise teselli ziyareti olarak algılandı. Geçtiğimiz hafta yapılan Ardahan Arı Yetiştiricileri Birliği Genel Kurulunda mevcut başkan İlhan Evliyaoğlu’na karşı seçimleri kaybeden Faruk Köksoy’un çok üzüldüğünü gören Ak Parti Heyeti’nin eski belediye başkanlarını teselli etmek için ziyaretine gittikleri söylendi.
Ardahan’da uzun yıllar belediye başkanlığı yapan ancak 2019 yılında partisi tarafından yeniden aday gösterilmeyince parti ile arasına mesafe koyup iş hayatına dönen Faruk Köksoy, geçtiğimiz gün yapılan birlik seçiminde partiden beklediği desteği göremeyince hüsrana uğramıştı.
Yorumlar
Kalan Karakter: