AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, 12 Haziran'da yapılacak Genel Seçimler öncesi AK Parti Genel Merkezinde Gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.
AK Parti olarak Ardahan'da iki tane milletvekili çıkarmak için teşkilatlara bigilendirme yaptıklarını belirten AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, bu hedefi yakalmak için milletvekili aday adayları üzerine iyi analizler yaptığını söyledi.
AK Parti Hükümeti olarak Ardahan'a çok büyük önem verdiklerini ifade eden AK Partili Göksu; "2009 Yerel Seçimlerinde Başbakanımız Erdoğan'ın da dediği gibi Antalya'yı kaybettik ama Ardahan'ınımızı kazandık açıklaması yerinde bir açıklama olarak tarihe geçmiştir. Ardahan'ı her alanda sorunlarının çözümü için ne gerekiyorsa pozitif ayrımcılık göstererek hizmet yapmaktayız. Zaten Ardahan Ak Parti Milletvekilimiz Saffet Kaya çok başarılı birisi, Ardahan için her zaman istediğini koparabilen, azimli kararlı, bizimde çok sevdiğimiz bir milletvekilidir. Ardahan'da toplam 24 tane milletvekili aday adayımız partimize başvuru yapmıştır, hepsine başarılar dilerim" dedi.
Türkiye genelinde başarısız İl, İlçe ve Belde Teşkilatı istemediklerini de belirten Göksu; "AK Parti'de başarısızlık diye bir şey söz konusu olamaz, Başbakanımıza yakışan, onun azim ve kararlığında olan teşkilatlar her zaman başımızın üstünde yeri vardır. Ancak gelinen sürecte başarıyı yakalamayan teşkiilatları da genel seçimden sonra değerlendirmeye alacaklarını" ifaede etti.