Ardahan genelinde kış hazırlıkları kapsamında çalışmalarına hız veren Devlet Su İşleri Ardahan Şubesinin Merkeze bağlı Sulakyurt köyündeki dere ıslahı çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz ve İl Genel Meclis üyeleri DSİ Ardahan Şube Müdürü Nihat Oğuz’dan köydeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz’ın Sulakyurt Köyüne yaptığı ziyarete İl Genel Meclis üyeleri Suat Hancıoğlu ve İsmail Kahya ile il teşkilatı üyeleri tam kadro eşlik etti.
Başkan Yılmaz, konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise şu bilgilere yer verdi, “Köylerimizdeki yaşam standartlarını her geçen gün arttırmaya devam ediyoruz. Bugün il genel meclis üyelerimiz Suat Hancıoğlu, İsmail Kahya ve teşkilat üyelerimiz ile birlikte merkeze bağlı Sulakyurt köyümüzde yapım çalışmaları devam eden dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledik. Özverili bir şekilde görev yapan Devlet Su İşleri Müdürü Nihat Oğuz ve çalışan personellerimize kolaylıklar diledik. Köyümüzde karşılaştığımız kıymetli vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk, bizlere ilettikleri sorun ve talepleri dinledik. Her zaman, vatandaşlarımızla bir araya gelmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: