Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına seçilen Candar Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Ak Parti İl başkanı Hakan Aydın’da ESOB’a giderek seçim başarısından dolayı yeni oda başkanını tebrik etti.
Ziyarete Ak Parti Ardahan İl başkan yardımcısı Mehmet Alkan ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyarette, şehir ekonomisi, esnafın beklentileri ve Ardahan’ın kalkınmasına yönelik projeler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette konuşan İl Başkanı Hakan Aydın, istişare kültürüne büyük önem verdiklerini belirterek, “Şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte hareket ederek ilimiz ve ülkemiz adına çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Esnafımız, şehrimizin ekonomik ve sosyal yapısının temel taşıdır. Bu nedenle onların görüşleri ve önerileri bizim için çok kıymetlidir,” dedi.
Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Candar Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafın karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi paylaştı. Yılmaz, iş birliği ve dayanışmanın Ardahan’ın gelişimine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.
Ziyaret sonunda AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın ve beraberindeki heyet, nazik misafirperverlikleri dolayısıyla Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Candar Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Görüşme günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ardından sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: