AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yürütülen “Ekim Ayı Yeni Üye Çalışması” sonuçlarına göre, Ardahan, 51 il arasında en başarılı 5 şehirden biri oldu.
Yapılan değerlendirmede Ardahan, Ağrı, Kars, Iğdır ve Amasya ile birlikte en fazla yeni üye kazandıran iller arasında yer aldı.
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, elde edilen başarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan Ekim Ayı Üye Çalışmasında en fazla üye yapan 5 şehir arasına girerek bizleri gururlandıran AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Gök ve yönetim kurulu üyelerini gönülden tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Ekim ayı yeni üye çalışmasında büyükşehirler kategorisinde Tekirdağ, Sakarya, Kocaeli, Hatay ve Balıkesir, şehirler kategorisinde ise Ağrı, Kars, Ardahan, Iğdır ve Amasya en başarılı iller olarak açıklandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: