Ardahan'da NARKOTİK polislerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlara rağmen sorunun devam ettiği iddia ediliyor.
Ardahan’da son yıllarda artan asayiş sorunlarına bir yenisi daha eklendi. Şehirde uyuşturucu satışı yapan zehir tacirlerinin gençleri kıskacına aldığı iddiaları artmaya başladı. Haber Merkezimizin istihbarat servisine ulaşan bilgilere göre; Kent merkezine uyuşturucu tacirleri tarafından getirilen kristal adlı yasaklı maddenin piyasaya sürüldüğü iddiaları ise dudak uçuklattı.
Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polislerinin kent genelinde, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde sokak satıcılarına yönelik yaptığı operasyonlara rağmen, piyasada adı kristal olarak bilinen maddeyle gençleri ağına düşüren bir çetenin aktif bir şekilde çalıştığı özellikle kafe ve eğlence mekânlarını kendilerine mesken tutan bu kişilerin yasaklı madde satışı yaptığı söylenmekte.
Konu hakkında kaygılarını dile getiren bazı vatandaşlar ise Ardahan Merkezdeki okul etraflarında emniyet güçlerinin aldığı güvenlik tedbirlerinin yetersizliğinden dert yakınarak, polis ekiplerinin gün içerisinde okul çevresinde sürekli ekip bulundurmasını talep ediyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: