05 Ekim Pazar günü İstanbul Ataköy’de düzenlenecek Serhat Ardahanspor dayanışma kahvaltısı hazırlıklarına devam eden Başkan Alihanoğlu ve kulüp müdürü Karakaya siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimlerini ziyaret ederek programa davette bulundular.
Bu kapsamda Esenyurt’un önde gelen isimlerinden Halis Kahriman’ı ofisinde ziyaret eden Serhat Ardahanspor yöneticilerine Göle dernekler federasyonu başkanı Eren Küpeli ve gazeteci Çetin Yılmaz’da eşlik etti.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Serhat Ardahanspor yöneticilerine başarı temennilerinde bulunan Kahriman, bölge illerinin profesyonel futbol liglerinde illerini temsil etmesinin önemine değinerek kulübe destek sözü verdi. Kulübün organize edeceği dayanışma kahvaltısına katılmaktan onur duyacağını da sözlerine ekleyen başarılı iş insanı, ziyaretine gelen Ardahan heyetine teşekkür etti.
Ardahanlı sivil toplum kuruluşlarının İstanbul’da düzenlediği her organizasyona katılmayı ihmal etmeyen Ağrılı iş insanı Kahriman geçtiğimiz günlerde Göle Dernekler Federasyonunun Göle’nin düşman İşgalinden kurtuluşunun 105. Yıl dönümü kutlamalarına da katılmıştı.
Serhat Ardahanspor Kulüp Müdürü Özkan Karakaya, Halis Kahriman ziyareti ve İstanbul’da organize edecekleri program hakkında muhabirimize değerlendirmelerde bulundu.
Karakaya; “5 Ekim günü yapacağımız dayanışma programı için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu kapsamda iş ve siyaset dünyasındaki birçok hemşerimizi ziyaret ederek kahvaltı programımıza davet ettik. Bu kapsamda Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Esenyurt’ta devasa yatırımlarıyla dikkat çeken, adı gelecekte Esenyurt Belediye Başkan adayları arasında geçen, halka dokunan, Esenyurtlunun derdini kendine dert etmiş, genç ve başarılı siyasetçi Halis Kahriman’dan Serhat Ardahan sporumuza tam destek sözü aldık. Kulübümüze gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı bölge insanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: