Tatvan ilçesinde etkili olan şiddetli soğuk ve sis sonrası ağaçlar ve bitkiler kırağı tutarak beyaza bürünürken Tatvan Devlet Hastanesi sis arasında kayboldu. Soğuk havanın yaşamı olumsuz etkilediğini belirten vatandaşlar, havanın çok soğuk olduğunu, her yerin buz tuttuğunu, suların donduğunu ve ağaçların beyaza büründüğünü söyledi. Vatandaşlar, soğuk hava ve buzlanmadan dolayı sürücülerin trafikte zorlandığını, trafik kazalarının meydana geldiğini ifade etti.
Ağaçlar kırağı tuttu
Bitlis'te etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkilerken ağaçlar kırağı tuttu, Tatvan Devlet Hastanesi sis nedeniyle kayboldu.
Yayınlanma :
02.01.2024 12:23
Güncelleme :
02.01.2024 12:23
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: