Seçim öncesi Şavşat yolu üzerinde bulunan Lezzet-i Kür’de iftar yemeğinde bir araya gelen Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimi ile Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi, birlik mesajı vererek destekleyecekleri adayı açıkladılar.
ÇATI VE ORTAK ADAY İSKENDER YILAN
AESOBB Başkan Vekili İskender Yılan’ı aday gösteren ve destek vereceğini açıklayan mevcut Başkan Kemal Altun ve yönetimi ile birlikte Başkanı Asim Özer ve yönetimi çatı adayla yola çıkacaklarını söylediler.
Mayıs ayının son haftasında yapılacak Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı için yeniden aday olmayacağını açıklayan Kemal Altun, “Ardahan’ın sorunlarına vakıf, tecrübeli bir isim olan Başkan Vekili İskender Yılan’a tam destek vereceğiz” dedi.
Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer ise, İskender Yılan’ın mevcut odalara eşit mesafede duracağını bildiği için yönetim olarak destek kararı aldıklarını ve Birlik Başkanlığı için en iyi aday olduğunu söyledi.
Özer, “Amacımız odaların bir birileriyle olan iletişimin tam sağlanması konusunda yaptığımız istişareler sonucunda yıllardır odalarda hiçbir karşılık beklemeden hizmet veren İskender Yılan’ı destekleme kararı aldık. Bu karar esnafımız için en hayırlı olanıdır. Biz hizmet için bu kurumlara seçildik. Birlik beraberliğin sürmesi ve geçmişte yaşanan tartışmalara son vermek için İskender Yılan ortak adayımızdır” dedi.
İSKENDER YILAN’DAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI
Ardahan’da mevcut odaların başı olan Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı için kendisinin ortak aday gösterilmesine teşekkür eden İskender Yılan, “Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer ve yönetimi başta olmak üzere Başkan Vekilliğini yaptığım Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Altun ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bildiğiniz gibi 28 Mayıs’ta Birlik Başkanlığı için seçim olacak. Daha önce iptal olan ve yeniden yapılan Şoförler Odası Başkanlığını göğüsleyerek büyük bir azim ve kararlılıkla seçimi kazanan Asim Özer ve yönetimini kutluyorum. Yine kendisiyle birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyduğum, efendiliğiyle örnek bir insan olan Kemal Altun’a da esnafımız adına teşekkür ediyorum. Makamlar gelip geçicidir. Biz yıllardır esnafımızın dertleriyle dertlendik ve her zaman esnafımızın menfaatini koruduk. Bu odalar esnafımızın bize birer emanetidir. Şimdiye kadar anlımızın akıyla ve hiçbir şaibeye bulaşmadan görevimizi tam anlamıyla yaptığımıza inanıyorum. Benim amacım Odalar arasında birlik bağını güçlendirerek daha başarılı hizmetlerin sürmesine katkı sunmaktır. Son yıllarda esnafımız ciddi bir ekonomik krizle baş başa kalmıştır. Esnafımızın önünü açmak ve krizlerden daha fazla etkilenmemesi için mücadele veriyoruz. Birlik başkanlığına önerilmem ve ortak aday gösterilmem beni son derece mutlu etmiştir. Birlik Başkanlığını kazanmam durumunda esnafımız için ne gerekiyorsa en güzelini yapmaya, barış ve kardeşliği tesis etmek için var gücümle çalışıp Birliğimizi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: