Ardahan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği başkan adayı Özgür Sarıkaya, seçim çalışmaları kapsamında köy köy gezerek projelerini anlatmaya ve üreticilerin sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Sarıkaya, merkeze bağlı Meşedibi köyünü ziyaret ederek bölge üreticileriyle bir araya geldi.
Köy kahvesinde samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, üreticilerin taleplerini ve yaşadıkları zorlukları dinleyen Sarıkaya, çözüm odaklı projelerini paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
“Çıktığımız bu hizmet yolunda gece gündüz demeden, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Hiçbirimizin bireysel hırsı yok, hep beraber kazanacağız. Birlik için birlikte yürüyoruz.”
Sarıkaya, özellikle genç üreticilerin desteklenmesi, yem ve mazot maliyetlerinin azaltılması, hayvancılıkta verimliliğin artırılması gibi konulara vurgu yaparken, üreticilerin güçlü bir birlik çatısı altında hak ettikleri değeri göreceklerini ifade etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: