ADALET’İN BAŞI SAĞOLSUN!
Yayınlanma :
19.06.2021 20:24
Güncelleme :
19.06.2021 20:24


Alınan bilgilere göre, Hoçvan Bayramoğlu (Kora) köyünden olan Hakim Ali Rıza Arslan 92 yaşında ve 4 çocuk babasıydı. En son görev yaptığı ve emekli olduğu Kocaeli’nin merkez ilçesi İzmit’te bir süredir hastanede tedavi gören Arslan, beynindeki kan pıhtılaşması sonucu hayatını kaybetti. Ağır ceza reisi Ali Rıza Arslan’ın naaaşı yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Bayramoğlu köyündeki aile mezarlığına defnedilecek.
Adalet terazisinden şaşmayan hukukçu kimliği ve toplumdaki saygıdeğer konumuyla Ardahan ve çevresinde ismi hafızalardan silinmeyecek olan Ali Rıza Arslan, ilk hizmetine Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde üstlendiği savcılık göreviyle başladı. Ardından Artvin’e bağlı Şavşat ve o zaman Kars sınırları içerisinde anılan Göle’de 3’er yıl boyunca hakimlik yapan Arslan, 22 sene süreyle hem hakim hem de ağır ceza reisi sıfatıyla da Kars merkezde bulundu. Son olarak yıllardır yaşamını sürdürdüğü İzmit’te 2. Ağır Ceza Reisi olarak çalışan Ali Rıza Arslan, yaşı dolduğu için kendi isteğiyle emekliliğe ayrıldı.
Haber: Özgür Evliyaoğlu- Ardahan Haber
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: