Göle’nin tanınmış iş adamlarından olan Kalkancı, ‘Gençliğimize ve Birikimimize Güveniyoruz. Göle’nin güzel günlere kavuşması için destek istiyoruz” dedi.
Göle’nin artık değişim zamanın geldiğini söyleyen Abdurrahman Kalkancı, “3 İl Genel Meclis sandalyesi bulunan Göle’de 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi’nden İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adayı başvurumu gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Talip olduğum görevin sorumluluklarının farkında olarak çıktığım bu yolda Göleli hemşerilerimin desteğiyle başarılı olacağıma inanıyorum ”diye konuştu.
Gazetemize açıklamalarda bulunan Kalkancı, "Yerel Yönetimler; Valilik, İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi ve Belediyeler yatırım ve istihdam sağlayan kurumlardır. Adaylığım açıklandığında İlçemiz ve bağlı köylerimize yatırım planlaması, kırsal alana tarım ve sosyal yatırımların getirilmesi, Eğitim, Sağlık, Gençlik ve Spor hizmetlerinin gerçekleştirilmesi için gerekli olan projelerimi sizlerle paylayacağım" ifadesini kullandı.
Gençliğin ve değişimin sesi olacağını söyleyen Kalkancı, “Öncelikli hedefim Göle’mizin, tarafsız, herkesi eşit görerek köylerinin layık oldukları en üst seviyeler, en güzel hizmetlere sahip olmasını sağlamaktır“dedi.