Paris Saint-Germain formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran yıldız futbolcu Ousmane Dembélé, sezonun yorgunluğunu atmak için soluğu Türkiye'nin gözde tatil destinasyonu Bodrum'da aldı.
Önceki gün Fransa'daki Labourge Havalimanı'ndan özel bir jetle Bodrum'a iniş yapan Dembélé, bu lüks yolculuk için tam 35 bin dolar ödedi. Tek seferlik kiralanan jetle Türkiye'ye gelen yıldız futbolcu, gösterişli tatiline de yakışır bir başlangıç yaptı.
Dembélé, eşiyle birlikte Bodrum'un en lüks otellerinden birinde konaklıyor. Doğayla iç içe, gözlerden uzak bir tatil sunan bu özel otelde gecelik 3 bin Euroya kalan ünlü futbolcu, yaklaşık bir haftadır burada tatiline devam ediyor.
DIŞARI ÇIKMIYORLAR
Ailesiyle birlikte oteldeki bir villada kalan ve buradaki havuzu kullanan Dembele, hiç otel dışına çıkmıyor. Ünlü futbolcunun konaklama ve özel jetle birlikte bu tatil için 150 bin Euro (yaklaşık 7 milyon TL) harcadığı öğrenildi.
TÜRKİYE'Yİ TATİL ROTASI OLARAK SEÇEN BİR DİĞER İSİM: ROSIE HUNTINGTON- WHITELEY
Dünyaca ünlü İngiliz model Rosie Huntington- Whiteley, yaz tatilini geçirmek için Antalya'yı tercih etti.
Ünlü model, Antalya'daki tatilinden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.
Akdeniz'in eşsiz manzarası eşliğinde lüks bir tesiste konaklayan Whiteley, yaptığı paylaşımlarda hem doğal güzelliklere hem de Türk misafirperverliğine hayran kaldığını ifade etti
Yorumlar
Kalan Karakter: