Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin dünkü oturumunda söz alan Ak Parti ardahan Milletvekili Kaan Koç, 2025 yılı bütçesi ve kente yapılacak yatırımlar hakkında milletvekillerine hitap etti.
2025 yılı yatırım bütçesinden Ardahan’ın isteği payı aldığına vurgu yapan vekil Koç, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partililerine teşekkür etti.
Koç “Ardahan ilimizle ilgili gayretlerimiz nedeniyle bu yıl ki yatırım programına alan projeleri hemşerilerimle paylaşmak istiyorum. Bunlar; Beşikkaya barajımız için arazi toplulaştırması işlemlerimiz devam ediyor. Geçtiğimiz hafta barajın ve sulama kanalının proje ödeneği resmi gazetede yayınlanarak ihale süreci başlamıştır. Yeni adalet sarayı için proje ödeneği hazırlandı bunun da projesi hazırlanıyor” ifadelerini kullandı.
Ak Parti Ardahan Milletvekili kaan koç konuşmasının devamında ise şunları aktardı; “Ilgar Dağına yapılan tünelimiz için 2025 yılında 500 milyon lira ödenek ayrılarak ilgili firmaya aktarımı yapıldı. Yine Posof Savaşır köyündeki heyelan evleri yapımına bu yıl başlanacaktır. Son olarak Göle Durançam Gölet’i projemizin de ihalesi geçtiğimiz hafta tamamlandı. Tüm bu yatırımlar huzurun ve kardeşliğin şehri Serhat Ardahan'ıma hayırlı olsun. Bizlerden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza ve bu yatırımlarda emeği geçen herkese şehrim adına teşekkür ediyorum” dedi.
ÇİĞDEM KOÇAK
ARDAHAN
Yayınlanma: 30 Ocak 2025 - 09:32
Vekil Koç, meclis konuşmasında Ardahan'a yapılacak yatırımları anlattı
Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Mecliste yaptığı konuşma da bu yıl içerisinde Ardahan’a yapılacak devlet yatırımları hakkında parlamenterlere bilgi verdi.
ARDAHAN
30 Ocak 2025 - 09:32