Başkanlığını Ardahanlı iş insanı Üzeyir Engin’in yaptığı Serhat Ardahanspor’a maddi destek sağlamak amacıyla İstanbul’un Ataşehir semtinde düzenlenen “Birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi” sonrası kamuoyunda merak edilen yardım miktarı konusunda kulüp yönetiminden açıklama geldi.
Şeffaf bir yönetim anlayışı ile kulüp yönetimini sürdüren Başkan Üzeyir Engin’in talimatıyla serhat ardahanspor sosyal medyasından gecede toplanan yardım miktarıyla ilgili detaylı bir paylaşım yapıldı.
Yapılan açıklamada; Dayanışma gecesinde davetliler tarafından vadedilen yardım miktarlarıyla birlikte kulübün kasasına Ocak ayı sonu itibariyle 8 milyon 220 bin lira gireceği belirtildi. Gecede bilet satışlarından elde edilen nakdi gelir ise 2 milyon 150 bin lira oldu.
Gecede sözü verilen toplam bağış tutarının 5 milyon 170 bin lira olduğunun altı çizilen açıklamada ayrıca kulübün deplasman giderleri için verilecek yardım sözü ise 900 bin lira olarak açıklandı.
Serhat Ardahanspor Kulübü yönetimi yaptığı açıklama da gecede bağış sözü verip ilgili tutarın ödemesini yapan kişileri 31 Ocak 2025 tarihine kadar sosyal medya hesabından paylaşacağını da duyurdu.
ÇİĞDEM KOÇAK
ARDAHAN
Yayınlanma: 17 Ocak 2025 - 09:21
Serhat Ardahanspor'a yardım miktarı rekor kırdı; Gecede 8 milyon 220 bin lira toplandı
Serhat Ardahanspor Yönetim Kurulu, İstanbul’da düzenlenen dayanışma gecesinde toplanan yardım miktarını kamuoyu ile paylaştı.
ARDAHAN
17 Ocak 2025 - 09:21
İlginizi Çekebilir