Ardahan Merkez Karagöl Mahallesinde dün sabah saatlerinde şehrin şebeke suyunda meydana gelen arıza nedeniyle Doğu Caddesi sular altında kaldı.
Son günlerde sayıları artarak devam eden su arızaları bu sefer, Karagöl Mahallesi Doğu Caddesinde yaşandı. Cadde üzerinden geçen içme suyu ana şebeke borusu, henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Borunun patlamasıyla yol sular altında kalırken, havanın soğuk olması nedeniyle buzlanmaların oluştuğu da görüldü.
Şebeke Suyunda Meydana Gelen Arızlar Tehlikeli Boyutlara Ulaştı
Yola akan şebeke suyunu gören mahalle sakinleri durumu belediye ekiplerine bildirmesine rağmen olaya saatlerce müdahale edilmedi. Mahalle sakinleri daha sonra şebeke suyu arızasını sosyal medya hesaplarından paylaşarak tepkilerini dile getirdiler. Saatler sonra olaya müdahale eden belediye ekipleri iş makineleri ve kepçelerle su patlağının olduğu bölgede çalışma başlattı.
Karagöl Mahallesi sakinleri kış aylarında meydana gelen arızalara belediyenin anında müdahale etmesini isteyerek gece saatlerine kalması durumunda ise binaların sularının donma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağını söylediler.
ÇİĞDEM KOÇAK
ARDAHAN
Yayınlanma: 13 Aralık 2024 - 09:35
Şebeke suyu patladı, cadde sular altında kaldı
Karagöl Mahallesinde Belediyenin şebeke suyu patladı, asfalt sular altında kaldı.
ARDAHAN
13 Aralık 2024 - 09:35
İlginizi Çekebilir