Haber sitemizin dün okurlarına duyurduğu “4 İlçedeki mal müdürlükleri Kapatılıyor” haberi ses getirdi. Ak Parti ardahan Milletvekili Kaan Koç’un girişimleri sonucu Çıldır Mal Müdürlüğü kapatılacaklar listesinden çıkartıldı. Geriye kaldı 3 ilçe.
Hazine ve Maliye bakanlığının tasarruf tedbirleri kapsamında ilk etapta kapatmayı planladığı taşradaki mal müdürlükleri arasında yer alan Çıldır Mal Müdürlüğünün kapatılmayacağı açıklandı.
Dün www.ardahanhaber.com.tr de yer alan haberimiz üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Partili Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Rıfat Vural, ilçedeki mal müdürlüğünün kapatılacak kurumlar arasında yer aldığı ancak Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un girişimleri sonrası Çıldır’ın listeden çıkartıldığı açıklandı.
AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Rıfat Vural, Ardahan Milletvekili Kaan Koç’a teşekkür etti. Vural, “Mal Müdürlüğümüzün kapanma olayı Vekilimiz Kaan Koç beyin girişimleri sonucu durdurulmuştur. Kendisine gösterdiği duyarlılık ve samimiyetten dolayı ilçemiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
NE OLMUŞTU?
Hazine ve Maliye Bakanlığı tasarruf tedbirleri ve yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında ilk etapta 114 mal müdürlüğünün kapanmasına yönelik aldığı kararla Ardahan’ın 4 ilçesindeki mal müdürlükleri de bulunuyordu. AK Partililerin girişimleri sonucu Çıldır ilçesindeki kurumun kapatılmayacağı açıklandı.
ÇİĞDEM KOÇAK
ARDAHAN
Yayınlanma: 10 Ocak 2025 - 09:53
Güncelleme: 10 Ocak 2025 - 10:45
Haberimiz ses getirdi! Çıldır Mal Müdürlüğü listeden çıkartıldı
Hazine ve Maliye Bakanlığının tasarruf tedbirleri kapsamında kapatılacaklar listesinde olan Çıldır Mal Müdürlüğü’nün listeden çıkartıldığı iddia edildi.
ARDAHAN
10 Ocak 2025 - 09:53
Güncelleme: 10 Ocak 2025 - 10:45
İlginizi Çekebilir
Madem 4 ilçede 1 ya da 2 memurla vergi hizmeti vermek devlete yük ise. Buralarda yaşayanlardan vergi almasınlar. O zaman kapatsınlar. Burada yaşayan insanlar turkiyenin hiç bir yerinde görülmemiş soğuklarda sınır bekçiliği yapıyorlar. Ayıptır. Kurumları kapatmak tasarruf mu. Bari adına tasarruf demeyin.
Memleketin STKlarindan çok çalışıyorsun tebrik ederim