Ardahan Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çıldır Gölü çevresindeki işletmeleri ve bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistleri ağırladı.
Müdürlük yetkilileri, artan ziyaretçi yoğunluğuna dikkat çekerken, bölgenin turizm potansiyelini artırmak için tanıtım çalışmalarının önemine vurgu yaptı.Ziyaretle ilgili yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi: "Çıldır Gölü işletmelerimizi ve yerli/yabancı misafirlerimizi ziyaret ettik. Artan bir yoğunluk ile sezonu geçiriyoruz. Daha çok ziyaretçi, el ele daha çok tanıtım ile donmuş Çıldır Gölü ve Sarı Balık afiyet olsun."
Donmuş göl manzarası ve Çıldır Gölü’ne özgü lezzetlerden olan sarı balık, turistlerin büyük ilgisini çekerken, işletmeler de yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Kültür ve Turizm Müdürlüğü, bölgenin ulusal ve uluslararası tanıtımı için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.
ÇİĞDEM KOÇAK
ARDAHAN
Yayınlanma: 26 Ocak 2025 - 11:51
Çıldır Gölü'nde sezon yoğunluğu
Çıldır Gölü, yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor.
ARDAHAN
26 Ocak 2025 - 11:51
İlginizi Çekebilir