Ardahan ile Artvin'in Ardanuç ilçesinin ulaşımını sağlayan karayolu yakınında yer alan Ardahan'a bağlı olan 2 bin 581 rakımlı Bülbülan yaylası, yazın hayvanlarına otlak bulmak isteyen besiciler başta olmak üzere her iki kentteki yayla meraklıları ve yaylaya gelen yerli ve yabancı turistlere hizmet eden, restoran, fırın ve bakkal gibi işyerlerinin sahiplerinin uğrak yeri oluyor.
2018 yılında vefat eden ve “Bülbülan Fatihi" olarak anılan merhum Muhammer Bozkurt’un lokantası, oğlu Emrah Bozkurt tarafından işletilmeye devam ediyor.
Babasından aldığı geleneği devam ettiren Emrah Bozkurt, yayladaki yaşamı, et yemek, temiz hava almak, soğuk su içmek ve stres atmak için yaylaya gelen müşterilerine babasından aldığı hizmeti devam ettiriyor.
MÜŞTERİLER MEMNUNİYETLE AYRILIYOR
20 yıldan beridir kış ayları hariç yaylada vatandaşların damak tadına hitap ettiklerini ifade eden et lokantası işletmecisi Emrah Bozkurt, “Günlük çağ kebabımız olmak üzere, kuzu haşlama, kavurma, kızartma ve diğer et çeşitlerimizle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Yaylaya uğrayan her vatandaş muhakkak gelip çağ kebabımızın tadına bakıyor. Yaylamız Ardanuç’a yakın olması hasebiyle birçok Artvinli ve Ardanuçlu müşterilerimiz de leziz çağ kebabımızdan tadıyor. Aynı zamanda Ankara ve İstanbul’dan da birçok önemli müşterilerimiz var. İşletme olarak hizmette sınır tanımıyoruz. Yaylamız da müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çaba gösteriyoruz. Yaylamız müthiş doğası, yemyeşil alanlarıyla ve soğuk sularıyla yoğun rağbet görüyor. Yaklaşık bir aydır sezonu açtık, müşterilerimiz son derece memnun ayrılıyorlar. Bülbülan’da et yemek farklıdır, ayrıca müşterilerimizin isteğine göre et satış da yapıyoruz” dedi.
2018 yılında vefat eden ve “Bülbülan Fatihi" olarak anılan merhum Muhammer Bozkurt’un lokantası, oğlu Emrah Bozkurt tarafından işletilmeye devam ediyor.
Babasından aldığı geleneği devam ettiren Emrah Bozkurt, yayladaki yaşamı, et yemek, temiz hava almak, soğuk su içmek ve stres atmak için yaylaya gelen müşterilerine babasından aldığı hizmeti devam ettiriyor.
MÜŞTERİLER MEMNUNİYETLE AYRILIYOR
20 yıldan beridir kış ayları hariç yaylada vatandaşların damak tadına hitap ettiklerini ifade eden et lokantası işletmecisi Emrah Bozkurt, “Günlük çağ kebabımız olmak üzere, kuzu haşlama, kavurma, kızartma ve diğer et çeşitlerimizle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Yaylaya uğrayan her vatandaş muhakkak gelip çağ kebabımızın tadına bakıyor. Yaylamız Ardanuç’a yakın olması hasebiyle birçok Artvinli ve Ardanuçlu müşterilerimiz de leziz çağ kebabımızdan tadıyor. Aynı zamanda Ankara ve İstanbul’dan da birçok önemli müşterilerimiz var. İşletme olarak hizmette sınır tanımıyoruz. Yaylamız da müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çaba gösteriyoruz. Yaylamız müthiş doğası, yemyeşil alanlarıyla ve soğuk sularıyla yoğun rağbet görüyor. Yaklaşık bir aydır sezonu açtık, müşterilerimiz son derece memnun ayrılıyorlar. Bülbülan’da et yemek farklıdır, ayrıca müşterilerimizin isteğine göre et satış da yapıyoruz” dedi.
Hangi müşteri memnun ayrılıyormuş acaba. Hijyen sıfır. Tam bir pislik yuvası. Manzarası doğası ve suyu on numara ama işletmeler kirli yediğiniz et ne kadar taze ne kadar lezzetli ise o eti pişerenler de bir o kadar kirli.