Çıldır İlçe Kütüphane personelleri, Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerine, Çıldır İlçe Halk Kütüphanesi'nde kitap okuma etkinliği düzenleyerek, gençlere Ardahan’ın tarihi ve kültürel değerlerini tanıttı.Etkinlik, Çıldır'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı kapsamında gerçekleştirildi.
Öğrenciler, bu özel günde Ardahan’ın tarihî ve kültürel değerlerini keşfetmek amacıyla ardahan konulu kitaplar okudular. Bu anlamlı etkinlik, öğrencilere hem tarih bilincini aşılamak hem de kültürel mirasları sahiplenmelerini sağlamak adına büyük bir katkı sundu.
ÖMER TURAN
ARDAHAN
Yayınlanma: 28 Şubat 2025 - 09:51
Güncelleme: 28 Şubat 2025 - 10:02
Bir kitap, bin hayal: Ardahan'ın tarihini okudular
Çıldır İlçe Kütüphane personelleri, Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerini, Çıldır İlçe Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen etkinlikte ağırladı.
ARDAHAN
28 Şubat 2025 - 09:51
Güncelleme: 28 Şubat 2025 - 10:02
İlginizi Çekebilir