Yangında hayatını kaybedenler arasında Ardahanlı iş insanı Kürşat Yıldız ve eşi Nergiz Yıldız’ın da olduğu öğrenildi.
Ankara Gölbaşı Toptancılar Sitesinde temizlik firması sahibi Kürşat Yılmaz ve eşinin de aralarında bulunduğu yangında ölenlerin sayısı ise 79’a çıktı.
Türkiye’yi yasa boğan yangın da hayatını kaybedenler arasında bulunan ardahan merkeze bağlı Çatalköprü (Şadivan) köyü nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenilen Kürşat Yıldız ve eşi Nergiz Yıldız’ın kimlik tespitleri yapıldı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu’nun köylüsü olan Kürşat Yılmaz ve eşi Nergiz Yılmaz’ın cenazelerinin Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedileceği bilgisine ulaşıldı.
ÖMER TURAN
ARDAHAN
Yayınlanma: 23 Ocak 2025 - 09:19
Ardahanlı Yıldız Ailesi Bolu'daki otel yangınında hayatını kaybetti
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezindeki bir otelde çıkan yangında hayatlarını kaybedenlerin kimlik tespitleri devam ediyor.
ARDAHAN
23 Ocak 2025 - 09:19
Allah rahmet eylesin