Ardahan'da Millet Bahçesi, 9 günlük bayram tatilinde aileler ve gençler tarafından yoğun ilgi gördü. Özellikle gençlerin buluşma noktası haline gelen Millet Bahçesi, güzel havanın da etkisiyle hareketli günler yaşadı.
Tatili fırsat bilen aileler, çocuklarıyla birlikte Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek keyifli vakit geçirdi. Çocuklar park alanında oyun oynarken, aileler ise piknik havasında hoşça vakit geçirdi. Doğayla iç içe bir ortamda kurulan sofralar, adeta aile ortamını pekiştirdi.Millet Bahçesi'nin sunduğu geniş yeşil alanlar, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanları, hem gençlerin hem de ailelerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bayram boyunca dolup taşan bahçe, sosyal ve kültürel etkinlikler için de önemli bir buluşma noktası oldu.
Vatandaşlar, Ardahan'da böyle bir sosyal alanın bulunmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, özellikle çocukların güvenle oynayabildiği bir alanın varlığından mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
ÖMER TURAN

Millet bahçesini hükümet yaptı. Çöpleri de bir zahmet belediye temizlesin. O kadar çöp vardı ki geçen yıl. Belediyenin bu kini neden anlam veremiyorum. Kura nehri üzerinde yapılacak o*** 3. Demir köprünün de kimse akıbetini bilmiyor